Probleemgedrag

Een persoonlijk adviestraject voor mensen die het gedrag van hun hond ervaren als probleemgedrag.

Probleemgedrag van de hond kan de combinatie baas-hond uit balans brengen. Gedrag dat vaak als probleemgedrag wordt ervaren, is o.a:

  • agressie tegenover mensen of andere dieren;
  • trekken aan de lijn;
  • opspringen tegen mensen;
  • verdedigen van voerbak of speeltje;
  • niet alleen thuis kunnen zijn;
  • niet komen als de hond geroepen wordt;
  • de wandeling geeft geen plezier en ontspanning.

Ervaart u het gedrag van uw hond als probleemgedrag? Neem dan vrijblijvend contact met mij op, dan kijken we waar ik u mee kan helpen.

Werkwijze
In het eerste (telefonische) contact bespreken we kort wat er aan de hand is. Als ik u van dienst kan zijn, maken we een afspraak voor een uitgebreid consult (ca. 1,5 uur) bij u thuis. Vooraf stuur ik u een vragenlijst toe.

Consult
Tijdens het consult bespreken we de vragenlijst en bekijk ik hoe de hond zich gedraagt. Als u foto's of video-opnames heeft, dan worden die ook in het consult meegenomen, net als medische informatie.

Plan van aanpak
Vervolgens geef ik u een persoonlijk advies en stel ik in overleg met u een plan van aanpak op. Ik maak hier een verslag van zodat u alles nog eens rustig kunt nalezen.

Voortgang
Nadat u bent gestart met het plan van aanpak houden we per e-mail contact over de voortgang. Na drie e-mailcontacten beoordelen we in overleg het passende moment voor een vervolgconsult. Meestal zijn 1 of 2 vervolgconsulten genoeg om het gedrag van de hond blijvend te veranderen.

Meer weten?
Wilt u meer informatie over een persoonlijk advies bij probleemgedrag, belt of mailt u mij dan gerust.THOSE WHO ARE SEARCHING FOR METHODS ARE MISSING THE POINT
(Sheila Harper)Het verlenen van een opdracht betekent dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden van Combinatie Baas Hond.
Tarieven

Combinatie Baas-Hond    Burg M.P v. Willigenweg 3  4175 EM Haaften       tel: 06-23475075       e-mail: